Op zaterdag 11 augustus a.s. beginnen we met de training voor het seizoen 2007-2008.

C1 Portaal

Laatste nieuws
Thu 31 May
Barbecue

Vrijdag 06 juli vindt de laatste, maar wel de belangrijkste, wedstrijd plaats van het seizoen. ...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Verslag VIBOA C1 - ONR C1

Fri 10 Nov, 20:16

Verslag Viboa C1- ONR C1, 04-11-2006

We moesten vroeg opstaan, want we speelden al om 9 uur. We begonnen goed met een aantal goede kansen. Het was al snel raak via een mooie kopbal van Douwe 0-1. De 0-2 viel ook nog voor rust door een doelpunt van Mathijs. Er waren nog maar 30 minuten om en de scheidsrechter vloot al af, te vroeg. Net toen wij aan het aanvallen waren en veel kansen cre‰erden.

De tweede helft ging niet veel anders. We cre‰erden veel kansen en profiteerden daar van door uiteindelijk nog 4 doelpunten van Mats en nog 1 doelpunt van Mathijs. We verlieten trots met de 3 punten het kanslose Viboa.